Trækdyr og sneglehus.

Campingvognen er en Willerby Wagabond fra 1962, og vi har endnu ikke på vore ture set andre vogne af samme type og model. Det kunne være interessant at finde en brochure på vognen.

Vi camperer normalt i Pinsen og i sommerferien. I Pinsen forsøger vi at være med til det årlige opel træf i Historisk Opel Klub Danmark.

Vi annoncerede i Den Blå Avis efter en 50'er campingvogn uden større held, men blev så ringet op af et par fra Nordjylland. De syntes bestemt vi skulle se deres vogn og vi faldt da også for den. Især det gamle fortelt og at det hele var i orden. De havde ikke brugt det gamle fortelt, fordi børnene ikke ville være det bekendt, og så havde de anskaffet et nyere. De kunne se på os at vognen var solgt, så der var ingen mulighed for at prutte om prisen, som man ellers gør på den egn. Så vi trak hjem med vognen.

Vi afmonterede nogle senere isatte skabe og hylder, så der kun er det originale tilbage. Bremserne blev adskilt og stænger og forbindelser smurt, hvorefter vi kørte til syn, og vognen gik igennem uden problemer.

En sjov detalje med vognen er at den originalt kun er født med et baglys, det tør jeg dog ikke satse på kan synes i DK.

 

 

 

Home Hus Camping Opel